SUSAN DE VRIES

“Een goed financieel plan geeft houvast in een onzekere toekomst”


Als scheidingsadviseur en financieel planner begeleid ik mensen die gaan scheiden. Naar een nieuwe toekomst, zonder elkaar. Dit proces vraagt veel van de scheidende partners. Vanuit een emotionele achtbaan moeten er belangrijke zaken worden bedacht en geregeld. Niet alleen praktisch, maar ook financieel. En als er kinderen zijn, komt er nog veel meer op je af. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk en emotioneel een scheiding is, van begin tot eind. Deze ervaring wil ik inzetten om andere mensen in een scheidingssituatie op weg te helpen. Zodat er ruimte komt om positief met een nieuwe toekomst bezig te gaan.
 

Deskundig advies
Behalve ervaringsdeskundig, ben ik ook deskundig in het geven van (financieel) advies. Ik werk al 25 jaar in de financiële dienstverlening waarbij ik vele particulieren en ondernemers heb geadviseerd. Daarnaast ben ik gecertificeerd financieel planner (FFP) en gecertificeerd echtscheidingsadviseur (RFEA). Deze keurmerken zijn een waarborg voor deskundigheid en integriteit. Je kunt er op vertrouwen dat je een objectief, passend en toekomstgericht advies van mij krijgt.

Glashelder inzicht
Ik werk met speciale software voor financiële planning. Daarmee ontstaat er een glashelder inzicht in je financiële situatie na de scheiding. Zo weet je precies wat je maandelijks overhoudt, of je recht hebt op toeslagen en of je bijvoorbeeld een andere woning kunt kopen. Al deze informatie leg ik voor jullie vast in een financieel plan. Dit plan helpt je juiste keuzes te maken en goede beslissingen te nemen. En dat geeft rust.

De ScheidingsDeskundige
Finae is aangesloten bij de ScheidingsDeskundige. De ScheidingsDeskundige is als kenniscentrum en opleidingsinstituut gespecialiseerd in het ondersteunen van professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Zo blijf ik op de hoogte van actualiteiten en verdiep ik mijn kennis tijdens bijeenkomsten. En kan ik een vraag niet beantwoorden? Dan schakel ik de specialisten uit mijn netwerk in.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan