Logo Finae - financieel advies bij scheiden

Blog

In onze blogs geven we handige tips en houden we je op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Ben je op zoek naar specifieke informatie over een bepaald onderwerp? Zoek dan hieronder in al onze berichten.

Ouderschapsplan maken
02 mrt., 2023
Een ouderschapsplan is een belangrijk document dat de verantwoordelijkheden en regels beschrijft voor ouders na een scheiding of einde samenwonen.
Alimentatie afspraken maken
11 dec., 2022
Hoe maak je goede afspraken en hoe beperk je het risico dat jouw ex-partner in financieel moeilijke tijden de alimentatie niet meer kan betalen?
Scheiden en eigen woning
11 dec., 2022
Na een scheiding zal in veel gevallen één van de twee ex-partners de woning kopen. Maar wat zijn de mogelijkheden en waar moet je rekening mee houden?
Pensioenverevening
door Fabian Beeren 11 dec., 2022
Als je bent gescheiden speelt de verdeling van pensioen een belangrijke rol. In deze blog vertellen wij je meer hierover.
Net gescheiden? Vul de belastingaangifte samen in!
09 dec., 2022
De eerste belastingaangifte sinds je bent gescheiden. Hoe pak je dat aan? En welke belastingzaken moet en kan je nog meer regelen na de scheiding?

Vrijblijvend kennis maken?

Ik help jullie op een deskundige, maar ook persoonlijke manier op weg. Het resultaat? Duidelijke afspraken, een glashelder financieel plan en zekerheid voor de toekomst. Om daar te komen, doorlopen we samen een vast traject.

Finae

Direct contact

Als scheidingsadviseur en financieel planner begeleid ik mensen die gaan scheiden. Naar een nieuwe toekomst, zonder elkaar.

Share by: